Személyi hitel
Folyószámlahitel feltételei és igénylése

Átmeneti pénzzavarok mindannyiunk életében előfordulhatnak, ilyenkor jön jól a folyószámlahitel. A különböző bankok folyószámlahitel feltételei ilyen módon alakulnak, ezekről az információkról mindenképpen érdemes előre tájékozódni, hiszen a hitelintézetek némileg eltérő feltételekkel kínálják e hitel típust.

Jellemzően elegendő fedezetként a rendszeresen érkező jövedelem, visszafizetését illetően pedig akár egy összegben, akár részletekben is törleszthet az adós. Minden egyes törlesztés után a felhasználható hitelkeret mintegy újratöltődik, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy szükség esetén a keretösszeg nagyságáig újra a bank pénzét használhassa az ügyfél – természetesen a meghatározott kamatláb mellett.

Bővebben...
 
Személyi kölcsön online igénylés

Olyan pénzügyi lehetőség után keresgél, mely esetében nem tartozik elszámolással és igazolásokkal a bank felé, hogy valóban a felvett célnak megfelelően használta-e fel az összeget? Ha hiteligénylésnél az elsődleges szempont az Ön számára az, hogy szabad felhasználású legyen az, a lehető legjobb döntésnek a személyi kölcsön bizonyul. A rendszeres havi jövedelem alapján felvehető összeg saját elbírálása alapján arra használható, amire csak éppen szeretné. Mindegy, hogy a régóta vágyott utazást szeretné finanszírozni belőle, adósságainak egy részét rendezni, az érkező baba szobáját berendezni, vagy éppen a lakásfelújítás költségeihez némi plusz bevételt szerezni, a lényeg mindenképpen az, hogy nem tartozik semmiféle igazolási kötelezettséggel a felhasználási célt illetően.


Többek között ezért is örvend töretlen népszerűségnek a személyi kölcsön az ügyfelek körében. Emellett másik nagy előnye, hogy nem szükséges hozzá ingatlanfedezet, ami sokak számára nagyon elrettentőnek tűnik más hitel típusok esetében.

Bővebben...
 
Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Hirtelen jött kiadások akár magánéletével, lakásával, vagy munkájával kapcsolatban? Álmatlanul töltött éjszakák az anyagi megoldáson gondolkodva? Hogy mindennapjai nyugodtabban teljenek, sok esetben a személyi hitel jelenti az egyetlen megoldást. A hitelekkel kapcsolatos elköteleződés és a magas kamatok iránti félelem a lakosság természetes reakciója, de belátható, hogy sok esetben a váratlanul jött kiadásokat ezen az egyetlen módon finanszírozhatja csak az, aki nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel.


Míg a személyi kölcsönök esetében
a rendszeresen kapott havi jövedelem összege alapján kerül kialakításra az a maximális összeg, mely igénybe vehető, addig a hitelek esetében egyéb tényezők is közre játszhatnak ebben. A személyi hitel ingatlanfedezet nélkül történő igénybe vétele iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik, éppen ezért a hitelintézetek igyekeznek olyan megoldást találni, mely számukra is garanciát jelent arra, hogy a hitelezett összeget visszakapják, de ugyanakkor a hitelek iránt érdeklődőket sem riasztják el a lehetőségtől.

Bővebben...
 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

Tudta, hogy a nyugdíjas években átlagosan többet költenek az emberek magukra, mint a munkával töltött időszakban? Ennek oka főként az, hogy idősebb korban az egészség megőrzésére akár jelentős összegeket is kell fordítani. Tovább nyugdíj kalkulátorra!