Befektetési tanácsadás

Befektetési tanácsadás egyszerűen, ingyenesen, online!

Kérjük töltse ki az alábbi befektetési tanácsadás űrlapot! Az űrlap célja az első kapcsolatfelvétel és egy minimális felmérés arról hogy Önnek milyen befektetések iránt van érdeklődése illetve hogy tanácsadóink miben tudnak segíteni Önnek pénzügyeivel kapcsolatban.

Miután minden kérdésre adott választ, kérjük kattintson a "Küldés" gombra. Ezáltal adatai eljutnak tanácsadó csapatunkhoz és felvesszük Önnel a kapcsolatot 2 munkanapon belül. Felmérjük az Ön részletes igényeit, elemzést és pénzügyi tervet készítünk, amelynek alapja lesz a későbbi személyes találkozón bemutatott személyre szabott befektetési tanácsadás.

Az alábbi igényfelmérő űrlap kitöltése és elküldése teljesen ingyenes, Önnek se előre, se utólag nem kell fizetnie semmit sem. A későbbi befektetési tervezés és a hozzá kapcsolódó tanácsadás illetve ügyintézés ugyancsak nem kerül Önnek semmibe.

Ezen adatlap kitöltése kötelezettségmentes, azaz nem jár Önnek semmiféle kötelező kellemetlenséggel. Az adatait bizalmasan kezeljük és kizárólag pénzügyi szolgáltatásaink bemutatására és az ezzel kapcsolatás tanácsadói munkára használjuk fel. Amennyiben kérdése van az ügymenettel kapcsolatban, kérjük érdeklődjön a +DM D0 J0 TW TM mobilszámon.

Az Ön neve:
  *
Címe:
  *
Telefonszáma:
  *
E-mail címe:
  *
Befektetési lehetőségek:
  *
Kérjük írja meg hogy pontosan mivel kapcsolatban kér befektetési tanácsot:
* Kötelező mező

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

Tudta, hogy a nyugdíjas években átlagosan többet költenek az emberek magukra, mint a munkával töltött időszakban? Ennek oka főként az, hogy idősebb korban az egészség megőrzésére akár jelentős összegeket is kell fordítani. Tovább nyugdíj kalkulátorra!