Hitelkártya
Hitelkártya kamatok

A hitelintézetek széles, minden területet lefedő hitel-, és kölcsönkínálatából sokszor egyáltalán nem könnyű kiválasztani azt a megoldást, mely mind anyagi helyzetünknek, lehetőségeinknek, a megvalósítani kívánt célnak, mind elvárásainknak a leginkább megfelelő. Ha olyan megoldást szeretne találni anyagi biztonsága megvalósítására, amely kedvező feltételeket kínál, érdemes elgondolkodnia azon, hogy egy, az Ön számára minden szempontból megfelelő hitelkártya mellett teszi le voksát!


Az első kérdés, ami felmerül, legyen szó bármilyen kölcsön, vagy hitel igényléséről is, az természetesen mindig az, hogy „Mennyibe is fog ez nekem kerülni?”. A hitelkártya segítségével rendelkezésre álló hitelkeret felhasználásának egyik nagy előnye, hogy szinte kivétel nélkül, minden hitelintézet lehetőséget biztosít arra, hogy egy bizonyos kedvezményes időszak alatt kamatmentesen fizethesse vissza a felhasznált összeget. A hitelkártya kamatok felszámítása általában csak ez után kezdődik, akkor viszont kíméletlenül! Figyeljen hát oda minden esetben arra, hogy még időben törlesszen! A hitelkártya igényléskor – legyen szó akár az online, akár a személyes módjáról – tájékozódjon arról, van-e lehetősége egy meghatározott napig kamatmentesen használnia a bank pénzét, vagy azonnal megkezdődik a kamatfizetés.

Bővebben...
 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

Tudta, hogy a nyugdíjas években átlagosan többet költenek az emberek magukra, mint a munkával töltött időszakban? Ennek oka főként az, hogy idősebb korban az egészség megőrzésére akár jelentős összegeket is kell fordítani. Tovább nyugdíj kalkulátorra!