Hiteltanácsadás: segít a tanácsadó


Ha nem akar elveszni a különböző prospektusok és kalkulátorok dzsungelében, akkor segít a hitel, hitelek hiteltanácsadás szakértője!

Hitelfelvétel: miért ne banki utakon keresztül?

Ha hitelfelvétel a cél, akkor a bankokban az ember általában hosszú ideig álldogál (jó esetben üldögél) sorszámával a kezében, hogy aztán mikor végre sorra kerül, 5-10 perc alatt (tisztelet a kivételnek) rásózzanak egy a számára kevésbé, a pénzéhes hitelintézet számára viszont annál kedvezőbb konstrukciót. Ha azonben Ön független hiteltanácsadó segítségét veszi ígénybe, akkor nem kell sorba állnia, hiszen telefonon vagy interneten előre egyeztetett találkozó keretében konzultálhat a szakértővel (akár az Ön otthonában is), aki az Önnek megfelelő időpontban annyi időre áll a rendelkezésére, amennyire Önnek szüksége van. Így az egész hitelfelvétel folyamata meggyorsul és Ön nem csak időt hanem pénzt is megtakaríthat.

Hiteltanácsadó cégek: miért jók?

A hiteltanácsadó cégek olyan szakértőket alkalmaznak, akik folyamatosan képezik magukat és mindig naprakész információkkal rendelkeznek a különböző hitellehetőségekkel kapcsolatban, így Ön időt is spórolhat meg, hiszen Ön helyett az összehasonlítás feladatát is elvégzik. Így nem kell órákat, napokat vagy heteket töltenie az ajánlatok összehasonlítgatásával: egy előzetes hitelképesség-vizsgálatot követően a hiteltanácsadó megteszi ezt Ön helyett.

A hiteltanácsadás szakértői segítenek Önnek megérteni a bankok által előszeretettel alkalmazott szakzsargont és felhívják a figyelmet az apró betűs részekre, amelyekkel a pénzintézetek általában behúzzák a csőbe gyanútlan áldozataikat. Emellett tájékoztatást nyújtanak a különböző állami támogatásokkal kapcsolatban is, és segítenek Önnek hozzájutni a törlesztéssel kapcsolatos kedvezményekhez.


Ingyenes hiteltanácsadó: hitelfelvétel esetén kérjen ajánlatot!

Hitelügyintézés és hiteltanácsadás: kevesebb papírmunka

Mivel a hitelügyintézés elvégzésével foglalkozó cégek közvetlen kapcsolatban vannak a pénzintézetekkel, rajtuk keresztül kedvezőbb ajánlatot is kaphat, mintha személyesen menne be a bankba, vagy a meghirdetett hitellehetőségek közül válogatna. Ráadásul a tanácsadók segítenek Önnek elvégezni a hitelfelvétel esetén jelentős papírmunkát, így Önnek csak szerződést aláírni kell bemennie a pénzintézetbe és a hitelügyintézés egyéb terheivel nem kell foglalkoznia.

Ami fontos, hogy ezek a cégek ingyenes szolgáltatást nyújtanak, így nekik (a bankokkal ellentétben) nem érdekük, hogy egy kedvezőtlen konstrukcióra beszéljék rá ügyfeleiket. A honlapon ellenőrizheti, hogy hány pénzintézettel áll kapcsolatban, így könnyedén kiválaszthatja azt a hitelügyintézés terén járatos céget, aki a lehetőségek legnagyobb választékát nyújthatja Önnek. A hiteltanácsadás sok esetben nem ingyenes szolgáltatás, azonban honlapunkon Önnek ez semmibe nem kerül: semmilyen díjat nem számolunk fel, se utólag, se előre nem kérünk semmit. Ne habozzon tehát, ha Önnek hitel tanácsra van szüksége, töltsön ki egy ingyenes hiteligénylő űrlapot!


Hitelügyintézés és hiteltanácsadás: kérjen ajánlatot!

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

Tudta, hogy a nyugdíjas években átlagosan többet költenek az emberek magukra, mint a munkával töltött időszakban? Ennek oka főként az, hogy idősebb korban az egészség megőrzésére akár jelentős összegeket is kell fordítani. Tovább nyugdíj kalkulátorra!