Az utasbiztosítás a sípályán is segít

A biztosítók speciális utasbiztosítás termékekkel segítik a síelőket. A síelők ma már nagyon magas százalékban rendelkeznek síbiztosítással, mivel a kockázatokkal mindenki tisztában van.

Általában kisebb sérülésekkel kerülnek az utazók orvoshoz, de nem ritka a csonttörés és minden évben néhány rendkívül súlyos baleset is. Egy viszonylag egyszerű törés esetén is komoly összegeket kérnek a nyugati sípályákon, ha nem tudunk önerőből eljutni a lejtő aljára.

Ebben az esetben a szános mentés is százezrekbe kerülhet, de a pálya földrajzi elhelyezkedésétől függően, egy helikopteres mentés milliós nagyságrendű összegbe is kerülhet!

Az egyszerűbb esetekben biztosítási kötvény segítségével a pálya környékén található orvosi rendelőkben is ellátnak Bennünket. Az utasbiztosítás kalkulátor a jelentős hazai biztosítók síbiztosítás termékét kínálja.

 

KapcsolatTanácsadói vonal:

+DM D0 J0 TW TM

Tudta, hogy a nyugdíjas években átlagosan többet költenek az emberek magukra, mint a munkával töltött időszakban? Ennek oka főként az, hogy idősebb korban az egészség megőrzésére akár jelentős összegeket is kell fordítani. Tovább nyugdíj kalkulátorra!